Ed Sheeran centraal op pop-up radiozender van Sky Radio

Sky Radio’s online pop-up radiostation staat vanaf vandaag geheel in het teken van Ed Sheeran. De radiozender is te beluisteren via Internet en de app van de radiozender.

Ziggo Dome

De populaire artiest bracht onlangs zijn nieuwste album uit en staat op 3 en 4 april met zijn wereldtour in een uitverkochte Ziggo Dome. Reden genoeg om het online station om te dopen tot ‘Non-stop Ed Sheeran’.

Hits

Op de zender komen naast de meest bekende hits als ‘The A Team’, ‘Thinking Out Loud’ en ‘Shape Of You’ ook alle andere hits van de succesvolle albums ‘+’, ‘X’, en ‘÷’ voorbij. Het online station is vanaf vandaag te beluisteren via skyradio.nl en de Sky Radio app.

Pop-up

Sky Radio’s pop-up playlist richt zich voor een bepaalde periode op één artiest of thema, gekoppeld aan de actualiteiten. Eerder stond het online station al in het teken van onder anderen Adele, Justin Bieber en George Michael. De zender is haar uitzendingen in juli 2016 gestart.

Online

Naast Sky Radio 101 FM biedt het non-stop muziekstation in totaal 14 online stations: Non-stop Ed Sheeran, Running Hits Starter, Running Hits Gevorderd, Running Hits Expert, Running Hits Stretch & Relax, Hits, Bootcamp Tracks, Lounge, LoveSongs, 80’s, 90’s, 00’s, SummerHits en Christmas.

Alle livestreams naar de radiozenders van Sky Radio vind je hier.

Tweets: