Eerste ronde KNVB Beker live op radio en televisie

De komende drie dagen wordt de eerste ronde in de strijd om de KNVB Beker gespeeld. De wedstrijden zijn te volgen via radio en televisie.

KNVB Beker

Alle profclubs uit de Eredivisie en Jupiler League én de beste amateurverenigingen staan bij deze eerste ronde aan de start. De beker bestaat uit zeven speelronden met een knock out-systeem.De eerste speelronde telt 64 deelnemende clubs en vindt plaats op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 september. In deze eerste ronde staan direct een aantal clubs uit de Eredivisie en Jupiler League tegenover elkaar. Op het programma voor de eerste ronde staan onder andere PSV – Roda JC, N.E.C. – ADO Den Haag, Ajax – Willem II en FC Twente – FC Utrecht.

FOX Sports

FOX Sports zendt diverse wedstrijden uit de eerste ronde van de KNVB Beker live uit. Op zowel dinsdag, woensdag als donderdag is vanaf 18.00 uur het programma ‘Studio KNVB Beker’ te zien op de betaalzender. Vanavond, dinsdag 20 september, worden de wedstrijden NAC Breda – VVV Venlo en sc Heerenveen – De Graafschap live in beeld gebracht. Na afloop zijn er samenvattingen te zien van alle andere wedstrijden. Op woensdag brengt de sportzender PSV – Roda JC en Ajax – Willem II in beeld. Donderdag zijn de wedstrijden FC Twente – FC Utrecht en Feyenoord – FC Oss live te zien bij FOX Sports.

Veronica

Veronica brengt op televisie de komende drie dagen elke avond rond 22.30 uur samenvattingen van de gespeelde wedstrijden. De presentatie van dit programma is in handen van Wytse van der Goot. Op donderdag 22 september is tevens de loting voor de komende speelronde te zien bij de televisiezender.

NPO Radio 1

De bekerwedstrijden zijn ook live te volgen op de radio bij NPO Radio 1 in het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken van de NOS en EO. Op dinsdag is de wedstrijd Heerenveen-De Graafschap live te volgen met het commentaar van Andy Houtkamp. Op woensdag 21 september doet de radiozender al vanaf 18.30 uur verslag van diverse wedstrijden met onder andere PSV-Roda JC (Ragnar Niemeijer, flitsen op Radio1), FC Lienden-AZ (Richard van der Made), NEC-ADO Den Haag (Frank Wielaard), Sparta-FC Dordrecht (Arman Avsaroglu) en Ajax-Willem II (Andy Houtkamp). Donderdag is er op Radio 1 verslag te horen van de wedstrijden FC Twente-FC Utrecht (flitsen in de lopende programmering van Frank Wielaard) en Feyenoord-FC Oss (Arman Avsaroglu). NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten
en wereldwijd via Internet.

Regionale radiozenders

Naast de landelijke radiozenders doen ook diverse regionale radiozenders verslag van de bekerwedstrijden. Zo hebben onder andere NH, Radio Rijnmond en Radio West extra sportuitzendingen gepland om de clubs uit de regio te volgen. Livestreams van de diverse regionale radiozenders vind je hier. Ook een aantal lokale omroepen hebben extra sportprogramma’s geprogrammeerd om de lokale clubs in de beker te volgen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.