EK veldrijden live op radio en televisie

Vandaag wordt het Europees Kampioenschap veldrijden voor mannen en vrouwen in het Brabantse Huijbergen verreden. Het evenement is live te volgen op radio en televisie

EK veldrijden

Het EK veldrijden wordt verreden in Huijbergen. Met de Nootjesberg en Tiestenberg als taaie beklimmingen voor de renners, zal gestreden worden om de EK titels in verschillende categorieën. De hele dag komen vanaf 10.00 uur de verschillende categorieën aan bod, met als afsluiting om 15.00 uur de strijd van de elite renners. Een primeur, want het is voor het eerst dat er ook een Europese kampioen bij de mannen elite gekroond gaat worden.

Omroep Brabant

Het Europees kampioenschap veldrijden voor mannen en vrouwen in Huijbergen is zaterdag live te zien op de regionale zender Omroep Brabant. De omroep zendt het evenement uit op televisie en internet. De live-uitzending op Omroep Brabant televisie en internet begint zaterdag om half twee. Presentator is Job van der Zon, Paul Post levert samen met Marianne Vos het commentaar. Omroep Brabant televisie is te ontvangen via alle digitale televisiepakketten en wereldwijd via Internet.

ALLsportsradio

De programmering van ALLsportsradio staat vandaag tussen 11.00 en 17.00 uur geheel in het teken van het EK veldrijden. In samenwerking met Rabobank wordt vanuit Huijbergen live verslag gedaan van dit EK, met achtergrondreportages, sfeerverslagen en interviews met deelnemers en direct betrokkenen. De presentatie is in handen van Ron Lemmens, Robert Denneman en Daan van den Berg.

“Met dit EK hebben ook wij met ALLsportsradio een primeur te pakken. Het is voor het eerst in de korte geschiedenis van onze sportzender dat we live verslag doen van een Europees Kampioenschap. Een mooie nieuwe mijlpaal dus!”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio. ALLsporsradio is wereldwijd te ontvangen via Internet.

Promo video:

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.