Enschede Marathon live bij TV Enschede FM

De lokale omroep TV Enschede FM doet vandaag volop verslag van de Enschede Marathon, via radio, tv en online.

Enschede Marathon

De Enschede Marathon is de oudste marathon van Nederland. Aan de eerste editie in juli 1947 deden 51 lopers mee, dat zijn er nu jaarlijks bijna 10.000. De organisatie focust vanaf dit jaar niet langer op het mannelijk deelnemersveld, er wordt bewust gekozen voor een top deelnemersveld bij de vrouwen. De Enschede Marathon hoopt zich hiermee te onderscheiden van de andere marathons in Nederland.

Updates

TV Enschede FM brengt die dag continu updates via Twitter en Facebook, met foto’s en video’s en het laatste nieuws rond de oudste marathon van Nederland. Hierdoor is het ook voor de lopers en de toeschouwers langs de kant eenvoudig om op de hoogte te blijven.

Enschede FM

Op Enschede FM is een radio-uitzending van 10.00 tot 14.00 uur, met verslaggevers bij start/finish en een motorverslaggever in de race. Op TV Enschede is ’s avonds om 20.00 uur een special te zien, deze special wordt elk heel uur herhaald. Bij het in beeld brengen van de wedstrijdloop werkt TV Enschede FM samen met RTV Oost. Er rijden motoren mee over het parcours met cameramensen en bij start/finish staan verslaggevers. In de tv-uitzending worden ook de duizenden amateurlopers in beeld gebracht, zij hebben maandenlang keihard getraind voor hun eigen topprestatie.

Ontvangst

TV Enschede is in heel Twente te ontvangen op kanaal 40 van Ziggo digitaal en bij de diverse glasvezelaanbieders. Enschede FM is te ontvangen op 105.1 FM in de ether en 104.1 FM op de kabel. De uitzendingen op radio en tv zijn ook te volgen via livestreams op de website van de lokale omroep, www.tvenschedefm.nl.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.