Eredivisie: SC Heerenveen – FC Groningen gratis bij Kabelnoord

De wedstrijd SC Heerenveen – FC Groningen is vandaag gratis te zien voor abonnees met digitale televisie bij Kabelnoord. De zogenaamde ‘Derby van het Noorden’ begint vandaag om 14.30 uur.

Derby

De wedstrijden in de Eredivisie tussen FC Heerenveen en FC Groningen zijn altijd speciaal. Ook deze editie van de ‘Derby van het Noorden’ beloofd een spannende wedstrijd te worden. FC Groningen begon zwak aan het seizoen in de Eredivisie maar staat nu op een 8e positie met 41 punten. SC Heerenveen ontsloeg deze week haar trainer en kwakkelt in de Eredivisie. De club uit Heerenveen staat op een 10e plek met 36 punten. De wedstrijd in het Abe Lenstra stadion begint vanmiddag om 14.30 uur.

Kabelnoord

Abonnees bij Kabelnoord met digitale televisie kunnen de wedstrijd vandaag zonder meerkosten bekijken via FOX Sports Eredivisie 1. Deze zender is bij de aanbieder te vinden op kanaal 310.

FOX Sports

Liefhebbers van de wedstrijd die geen abonnee zijn bij Kabelnoord kunnen bij vrijwel alle digitale televisie-aanbieders een abonnement afsluiten bij FOX Sports. Bij onder andere aanbieders Ziggo en KPN is het ook mogelijk om een zogenaamde dagpas te bestellen.

NPO Radio 1

De ‘Derby van het Noorden’ is ook live te volgen via de radio bij NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is in heel Nederland te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Radio Noord

Via Radio Noord is de wedstrijd ook live te volgen in het programma ‘FC Groningen Live’. De regionale radiozender is te beluisteren in de regio Groningen via FM, en in grote delen van Noord- en Oost-Nederland via DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: