Erotiekzender Secret Circle in meer huishoudens te zien

De erotiekzender Secret Circle is met ingang van deze maand in meer huishoudens te zien en verkrijgt door de uitbreiding vrijwel landelijke dekking. Sinds 1 september 2016 is de televisiezender al te zien in het digitale basispakket van kabelaar Ziggo.

Uitbreiding

Met ingang van 1 juli is de zender nu ook te zien bij de aanbieders Tele 2, T-Mobile Thuis, Trined, Stipte en FiberNL.

KPN

Vanaf dinsdag 4 juli komen daar nog de aanbieders KPN, Telfort en Xs4all bij. Secret Circle vervangt in veel gevallen de televisiezender Meiden van Holland Soft. De televisiezender Meiden van Holland Soft houdt door de uitbreiding van Secret Circle op te bestaan.

Joyne

Ook Joyne, de nieuwe aanbieder van digitale televisie via de satelliet, heeft aangegeven de erotiekzender op te nemen in haar aanbod.

“Stijvol”

De zender brengt naar eigen zeggen erotiek op een stijlvolle manier op de buis. De zender maakt onderdeel uit van Blue Donkey BV dat ook eigenaar is van de televisiezender Meiden van Holland.

Zimra Geurts gezicht van de zender

Fotomodel en Geenstijl-verslaggeefster Zimra Geurts is sinds de start van de zender in september vorig jaar he gezicht van de zender. “Met Secret Circle wil ik erotiek een nieuwe betekenis geven. Stijlvolle films, en écht entertainment dat leuk is om naar te kijken. Ik vind dat we minder spastisch moeten doen over erotiek en miste een zender die het op een vriendelijke en mooie manier brengt. Seks wil ik weer bespreekbaar maken, daarom ben ik deze zender gestart”, aldus Zimra. Geurts is initiatiefneemster en bedenker van het merk Secret Circle.