Erotische televisiezender DUSK krijgt app op smart-tv

De in Nederland gevestigde erotische televisiezender DUSK is vanaf vandaag ook via de smart-tv bekijken. De zender heeft hiervoor een speciale app geïntroduceerd.

App

De app beschikbaar op alle smart tv’s die na 2015 op de markt zijn gebracht aldus de zender. “Deze app is vanaf heden te vinden in de app stores van de marktleiders op het gebied van smart-tv’s”. Om welke fabrikanten het gaat wordt in het persbericht niet bekend gemaakt.

Televisiezender

DUSK is al bijna 10 jaar actief als erotische televisiezender in 20 Europese landen. Vanaf vandaag is de televisiezender ook actief als ‘on-demand’-kanaal op de smart-tv. De zender richt zich voornamelijk op vrouwen en stellen en biedt geen porno maar porna.

Logische stap

“Het kijken naar videocontent via OTT (Over The Top) groeit gigantisch. Het is daarom een logische stap dat porna nu ook wordt aangeboden via een app. Deze app geeft een erotische lifestyle beleving, met educatieve video’s, spannende verhalen en uiteraard honderden uren porna. De navigatie gaat eenvoudig met de afstandsbediening, en een abonnement kost € 5,95 per maand.”, aldus de televisiezender in het persbericht.

“Zo eenvoudig mogelijk”

“Ons doel is om de unieke content van DUSK op een zo eenvoudig mogelijke manier aan te kunnen bieden aan de kijker, en daarbij is het geweldig om samen te kunnen werken met de marktleiders op het gebied van de nieuwe generaties televisies. Dat is wat onze kijkers tegenwoordig van ons vragen en vanaf vandaag ook mogen verwachten” , aldus Edwin Teerink, directeur van DUSK.

Televisiezender

DUSK TV zelf is te zien bij diverse digitale televisie-aanbieders zoals Ziggo en KPN. Er moet vaak wel een speciaal erotische themapakket worden afgesloten om de zender te kunnen bekijken.