Erwin van der Bliek krijgt middagprogramma op Feel Good Radio

Vanaf aanstaande maandag, 27 juni, is Erwin van der Bliek te horen bij Feel Good Radio, de lokale omroep voor de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk. De omroep heeft Erwin van der Bliek aangetrokken om de luisteraar door de laatste uurtjes van de werkdag heen te trekken.

Van der Bliek

Erwin van der Bliek, bekend van o.a. StadsRadio Rotterdam, SlamFM en Fresh FM volgt bij Feel Good Radio Peter van Laar op. Van Laar was de afgelopen jaren in de middag te horen was op de lokale omroep voor Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk.

“Verheugd”

Zendercoördinator Joey Koeijvoets van Feel Good Radio zegt verheugd te zijn met de komst van Erwin. ‘In de jaren 90 luisterde ik als klein jongetje met mijn draadantenne al naar Erwin op StadsRadio Rotterdam. Het is dan ook te gek dat Erwin nu iedere werkdag plaatsneemt in de studio van Feel Good Radio en ons team komt versterken!’

“Lokale zender die het net even anders aanpakt”

Ook Erwin van der Bliek is blij met zijn overstap. “Het is een leuke groeiende zender die lekker in de lift zit. Een lokale zender die het net even anders aanpakt. Daarnaast is het team ook erg enthousiast en ambitieus en komt het er op neer dat we weer lekker professioneel kunnen freaken!”, aldus Erwin

Middagprogramma

Van der Bliek zal op werkdagen te horen zijn tussen 16:00 en 18:00 op Feel Good Radio met de grootste hits, het nieuws uit de regio en de situatie op de weg. Peter van Laar is vanaf maandag dagelijks te horen tussen 15:00 en 16:00. Daarnaast gaat Peter ook een programma maken in het weekend.

Feel Good Radio

Feel Good Radio is de gemeente Pijnacker-Nootdorp te ontvangen via 107,6 MHz en in Rijswijk via 105,9 MHz, via alle digitale radiopakketten in de regio en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.