Erwin van de Bliek en Mark van Dale naar DeepFM

microfoonErwin van de Bliek en Mark van Dale gaan een wekelijkse radioshow maken op online radiostation DeepFM. Ze zullen per direct de programmering versterken op vrijdagavonden tussen 18:00 en 20:00 uur. In hun show ‘Bliek & van Dale’ draaien ze elke vrijdag 2 uur lang bekende house en dance tracks afgewisseld met nieuwe releases. Ook zullen ze regelmatig bekende artiesten en nieuwe talenten uitnodigen in hun programma op DeepFM.

Robert de Loor, Marketingmanager DeepFM: “Als online radiostation wil je een gezicht hebben. Zo’n gezicht krijg je door een sterk DJ-team on-air te hebben. We zijn daarom erg blij dat Erwin en Mark na hun terugkeer in Nederland ons DJ-team verder komen versterken.”

Erwin van der Bliek begon zijn radiocarrière eind jaren tachtig bij een aantal zeezenders, waaronder Radio Monique, Radio Caroline en Radio 558/819. Daarna volgde o.a. Atlantis 103.2 FM, CityFM, 3FM, SlamFM, Hitradio 1224 en Veronica. In de jaren 90 maakte hij ook samen met Mark van Dale het populaire programma Hardcore Power op Stadsradio Rotterdam. Mark van Dale is natuurlijk bekend van de track Waterverve (met Enrico) waarmee hij in 1999 internationaal doorbrak. Daarnaast is hij sinds de jaren tachtig al actief in de radiowereld en was hij in het jaar 2000 ook oprichter van DancenetFM, een van de allereerste online dancezenders.

Luisteren naar DeepFM kan hier: http://play.deep.fm/deepfm.pls