Europa League: Ajax – Fenerbahçe live op radio en televisie

Vandaag staat de vierde speelronde in de groepsfase van de UEFA Europa League op het programma met onder andere de wedstrijd Ajax – Fenerbahçe. Zowel op radio- als televisie is de Europa League live te volgen.

RTL 7

Mannenzender RTL7 zendt vanavond de wedstrijden van AZ uit Alkmaar en Ajax uit Amsterdam live uit. Wilfred Genee zit in de studio voor de presentatie, de analyses zijn in handen van Johan Derksen en Wim Kieft. Om 19.00 uur trapt Ajax thuis af tegen Fenerbahçe. Na de wedstrijd in Istanbul van twee weken geleden neemt Ajax het ditmaal in eigen huis op tegen de Turkse club. De Amsterdammers zullen gebrand zijn op revanche: de heenwedstrijd ging vorige maand op schlemielige wijze verloren met 0-1. Om 21.00 uur staat de wedstrijd FC Augsburg – AZ op het programma. Om 23.15 uur wordt de voetbalavond afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden, waaronder FC Groningen – Slovan Liberec.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports brengt op FOX Sports 1 de hele avond Studio Europa League met daarin live-flitsen van alle wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Deze uitzending duurt tot na 0.00 uur. Daarnaast zendt FOX Sports de wedstrijd tussen FC Groningen – Slovan Liberec live uit op FOX Sports 3 vanaf 18.55 uur.

NOS Langs de Lijn

Op NPO Radio 1 zijn alle wedstrijden van de Nederlandse clubs live te volgen via een extra uitzending van de NOS Langs de Lijn tussen 19.00 en 23.00 uur. Commentaar bij de wedstrijd van Ajax is in handen van Arman Avsaroglu, Frank Wielaard houdt de luisteraar op de hoogte van FC Groningen-Slovan Liberec en Andy Houtkamp doet vanaf 21 uur verslag van Augsburg-AZ. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

FC Groningen Live op Radio Noord

Ook Radio Noord doet live verslag van de wedstrijd tussen FC Groningen – Slovan Liberec. De uitzending van FC Groningen live start om 18.00 uur Elwin Baas en Henk Elderman doen integraal verslag van de ontmoeting tussen FC Groningen en Slovan Liberec. De uitzending wordt gepresenteerd door Frederick Stokker, hij wordt terzijde gestaan door analist Jan Veenhof. Radio Noord is de provincie Groningen te ontvangen via de FM op 97.5 MHz, in heel Oost Nederland via DAB+, vrijwel alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Sport

Ook Radio Noord-Holland doet vanavond verslag van de wedstrijden van Ajax en AZ in een extra uitzending van NH Sport vanaf 19.00 uur. Rob Wanst doet verslag vanuit de Amsterdam ArenA. Klaas Jan Bos verzorgt het wedstrijdcommentaar op de radio bij de wedstrijd Augsburg-AZ die vanaf 21.00 uur wordt gespeeld. De centrale presentatie is in handen van Rob Wtenweerde. Radio Noord-Holland is te ontvangen in de regio Noord-Holland op FM, DAB+ en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.