Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Europa League: Ajax – Molde FK live op radio en televisie

Vandaag staat de laatste speelronde in de groepsfase van de UEFA Europa League op het programma met onder andere de wedstrijden Ajax – Molde FK en Athletic Bilbao – AZ.
Zowel op radio- als televisie is de Europa League live te volgen.

RTL 7

RTL7 zendt vanavond de wedstrijden van Ajax en AZ live uit. Wilfred Genee zit in de studio voor de presentatie, de analyses zijn in handen van Johan Derksen en Wim Kieft. Om 19.00 uur trapt Ajax af tegen Molde FK. Molde FK uit Noorwegen heeft zich al geplaatst voor de knock-outfase. Ajax heeft een goed resultaat nodig om die ook te bereiken. Ajax moet winnen van Molde FK en hopen dat Fenerbahce in haar wedstrijd tegen Celtic punten morsen. Het uitgeschakelde AZ speelt in de Europa League een uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao. De Spanjaarden zijn al geplaatst voor de volgende ronde. De wedstrijd tussen Athletic Bilbao – AZ is vanaf 21.00 uur te zien op RTL 7.
Celtic – Ajax

FC Groningen

Om 23.15 uur wordt de voetbalavond op RTL 7 afgesloten met de samenvattingen van de overige gespeelde wedstrijden, waaronder FC Groningen-Sporting Braga. FC Groningen is al uitgeschakeld voor de volgende ronde van de Europa League.

FOX Sports

Betaalzender FOX Sports brengt op FOX Sports 1 de hele avond Studio Europa League met daarin live-flitsen van alle wedstrijden die vanavond gespeeld worden. Deze uitzending duurt tot na 0.00 uur. Daarnaast zendt FOX Sports de wedstrijd tussen FC Groningen – Sporting Braga live uit op FOX Sports 3 vanaf 19.00 uur.

NOS Langs de Lijn

Op NPO Radio 1 zijn alle wedstrijden van de Nederlandse clubs live te volgen via een extra uitzending van de NOS Langs de Lijn tussen 19.00 en 21.00 uur. Commentaar bij de wedstrijd Ajax – Molde FK is in handen van Andy Houtkamp. Ragnar Niemeijer volgt de wedstrijd tussen Fenerbahce en Celtic. Frank Wielaard is aanwezig bij de wedstrijd FC Groningen-Braga. Vanaf 22.00 uur is de reguliere uitzending van Langs de Lijn te horen met aandacht voor Athletic Bilbao-AZ. Het commentaar bij deze wedstrijd is in handen van Arman Avsaroglu. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

FC Groningen Live op Radio Noord

Ook Radio Noord doet live verslag van de wedstrijd tussen FC Groningen en Sporting Braga. FC Groningen Live zendt de laatste Europese wedstrijd van FC Groningen van dit seizoen live uit. De uitzending wordt vanuit de Euroborg gepresenteerd door Frederick Stokker, hij wordt terzijde gestaan door analist Barend Beltman. De verslaggever is Elwin Baas. Radio Noord is in Groningen en omstreken te ontvangen via FM, DAB+ (kanaal 6B), alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

NH Sport

Ook Radio Noord-Holland doet vanavond verslag van de wedstrijden van Ajax en AZ in een extra uitzending van NH Sport vanaf 19.00 uur. Radio Noord-Holland is te ontvangen in de regio Noord-Holland op FM, DAB+ en wereldwijd via Internet.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.