Europa League: Borussia Dortmund – Liverpool live op RTL7 en FOX Sports

Vandaag beginnen de kwartfinales in de UEFA Europa League. RTL7 en FOX Sports zenden de wedstrijd Borussia Dortmund – Liverpool live uit. FOX Sports zendt ook de drie andere kwartfinales vanavond live uit.

RTL7

Mannenzender RTL7 begint vanavond om 20.30 uur met de voorbeschouwing op de wedstrijd tussen het Duitse Borussia Dortmund en het Engelse Liverpool. Analisten in de studio zijn René van der Gijp en Wim Kieft, de presentatie in de studio is in handen van Wilfred Genee. Om 21.05 uur start de wedstrijd. Na afloop zijn er ook samenvattingen te zien van de andere kwartfinales uit de Europa League. De wedstrijd Borussia Dortmund – Liverpool is ook live te volgen via een livestream op Internet.

FOX Sports

Op FOX Sports 1 is vanavond het programma Studio Europa League te zien waarin live wordt geschakeld naar alle hoogte punten tijdens de eerste wedstrijd in de kwartfinales van de Europa League. Op FOX Sports 2 is de wedstrijd Borussia Dortmund – Liverpool te zien, op FOX Sports 3 de wedstrijd Villareal – Sparta Praag, op FOX Sports 4 het Spaanse onderonsje tussen Athletic Bilbao – Sevilla en op FOX Sports 5 Sporting Braga – Sjachtar Donetsk.

NPO Radio 1

Op de radio is er aandacht voor de kwarfinales in de UEFA Europa League bij het radioprogramma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet.

De returns van deze wedstrijden zijn op donderdag 14 april

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.