Europa League: Feyenoord, AZ en PSV live via radio, tv en Internet

De wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV voor een plekje in de Europa League zijn vandaag live te volgen via radio, televisie en Internet.

Feyenoord

Feyenoord speelt een tweeluik tegen FC Dinamo Tbilisi uit Georgië. Vanavond wordt er eerst een thuiswedstrijd gespeeld in de Rotterdamse Kuip. De wedstrijd begint om 19.30 uur en is live te volgen via Veronica. De voorbeschouwing begint rond 19.00 uur. Rene van der Gijp en Dick Advocaat zorgen voor de analyses in de studio.

PSV

PSV speelt vanavond haar eerste wedstrijd tegen FK Haugesund uit Noorwegen. Vanavond om 19.00 uur staat de uitwedstrijd in Haugesund op het programma. De wedstrijd is live te volgen via SBS9. De voorbeschouwing begint rond 18.30 uur en de analyses worden verzorgd door Johan Derksen. Volgende week staat de wedstrijd in Eindhoven op het programma.

AZ

AZ speelt vanavond haar eerste wedstrijd in een tweeluik tegen FK Marioepol uit Oekraïne . De wedstrijd begint om 19.00 uur en is exclusief te volgen via Internet via een livestream op Kijk.nl.

Radio

Via de radio zijn de wedstrijden van Feyenoord, AZ en PSV te volgen in een uitzending van NOS Langs de Lijn. De uitzending begint om 19.00 uur. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.