Europa League: Lazio-Vitesse live op radio en televisie

Vanavond wordt de vijfde ronde in de groepsfase van de Europa League gespeeld. De wedstrijd Lazio–Vitesse is live te volgen op radio en televisie.

Vitesse

De club uit Arnhem is de enige club uit Nederland die dit jaar van de partij is in de Europa League. Andere clubs zoals FC Utrecht, PSV en Ajax werden in de voorrondes al uitgeschakeld. Vitesse is ingedeeld in een groep met Lazio Roma, OGC Nice en Zulte Waregem.

Lazio Roma

Vanavond staat de vijfde wedstrijd van Vitesse in de Europa League op het programma tegen Lazio Roma uit Italië. In de eerste wedstrijd van Vitesse in de eigen Gelredome verloor de club uit Arnhem met 2-3 van de Italianen. De wedstrijd begint om 19.00 uur en is live te volgen op radio en televisie.

RTL 7

RTL 7 besteedt ook dit seizoen weer uitgebreid aandacht aan de Europa League. Alle wedstrijden van Vitesse zijn live te zien bij de “mannenzender”. De voorbeschouwing op de Europa League-avond begint vanavond om 18.30 uur. Om 19.00 uur wordt er overgeschakeld naar Rome voor de wedstrijd Lazio-Vitesse.

FOX Sports

De Europa League is ook uitgebreid te volgen via FOX Sports. Op FOX Sports 1 is vanaf 18.00 uur het programma Studio Europa League te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden. De wedstrijd Lazio Rome – Vitesse – is vanaf 21.00 uur te volgen op FOX Sports 3. Zowel om 19.00 uur als om 21.00 uur zijn er diverse wedstrijden uit de Europa League live te zien via de verschillende kanalen van de sportzender.

Omroep Gelderland

Ook de regionale omroep van Gelderland is vanavond live aanwezig met een wedstrijdverslag vanuit Rome. Radio Gelderland doet integraal verslag van de wedstrijd en beschouwt ook ruimschoots voor vanaf 18.00 uur. Het commentaar op Radio Gelderland wordt verzorgd door Richard van der Made en Sander Maassen van den Brink. Omroep Gelderland is in delen van Nederland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.