Europa League: Vitesse-Lazio live op radio en televisie

Vanavond wordt de eerste ronde in de groepsfase van de Europa League gespeeld. De wedstrijd Vitesse-Lazio Roma is live te volgen op radio en televisie.

Vitesse

De club uit Arnhem is de enige club uit Nederland die dit jaar van de partij is in de Europa League. Andere clubs zoals FC Utrecht, PSV en Ajax werden in de voorrondes al uitgeschakeld. Vitesse is ingedeeld in een groep met Lazio Roma, OGC Nice en Zulte Waregem. Vanavond staat de eerste wedstrijd op het programma: Vitesse-Lazio. De wedstrijd begint om 21.05 uur en is live te volgen op radio en televisie.

RTL7

RTL7 besteedt ook dit seizoen weer uitgebreid aandacht aan de Europa League. Alle wedstrijden van Vitesse zijn live te zien bij de “mannenzender”. De voorbeschouwing op de Europa League-avond begint vanavond om 18.30 uur.

Om 19.00 uur is de wedstrijd tussen Atalanta en Everton te zien. Everton staat onder leiding van Ronald en Erwin Koemand. Rond 21.00 uur wordt er overgeschakeld naar Arnhem voor de wedstrijd Vitesse-Lazio.

FOX Sports

De Europa League is ook uitgebreid te volgen via FOX Sports. Op FOX Sports 1 is vanaf 18.00 uur het programma Studio Europa League te zien met alle hoogtepunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden.

Vitesse-Lazio is vanaf 21.00 uur te zien op FOX Sports 3. Ook worden de wedstrijden Austria Wien – AC Milan, Apollon – Olympique Lyon, Atalanta – Everton, Arsenal – FC Koln en Zulte Waregem – Nice live uitgezonden via de diverse kanalen van FOX Sports.

NPO Radio 1

De wedstrijd Vitesse-Lazio is ook live te volgen op de radio via het programma Langs de Lijn en Omstreken op NPO Radio 1. Het verslag vanuit Arnhem komt van Andy Houtkamp en Arman Avsaroglu houdt de luisteraar op de hoogte van alle andere wedstrijden in de Europa League. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Omroep Gelderland

Ook de regionale omroep van Gelderland is vanavond live aanwezig met een wedstrijdverslag vanuit de Gelredome. Vanaf 19.00 uur zijn er op Radio Gelderland voorbeschouwingen te horen en vanaf 21.00 uur wordt er live geschakeld naar het stadion. Omroep Gelderland is in delen van Nederland te ontvangen via FM, DAB+, diverse (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Sociale media: