Europa League-wedstrijden PSV en AZ live bij RTL7

rtl7RTL 7 zendt vanavond de Europa League-wedstrijden van PSV en AZ live uit. Het is de eerste wedstrijd van beide clubs in de groepsfase van de Europa League.

Om 19.00 uur trapt PSV thuis af tegen PFK Loedogorets uit Bulgarije. De overige clubs in deze poule zijn Dinamo Zagreb (Kroatië) en Tsjornomorets Odessa (Oekraïne). Het commentaar bij de wedstrijd PSV – PFK Loedogorets komt van Leo Driessen.

Aansluitend, vanaf 21.00 uur, speelt AZ uit tegen Maccabi Haifa in Israël. Later treffen de Alkmaarders ook PAOK Saloniki (Griekenland) en Sjachter Karagandy (Kazachstan) in de Europa League groepsfase. Sierd de Vos verzorgt het commentaar bij Maccabi Haifa – AZ en Marcel Maijer neemt de interviews rondom het veld af.

De Europa League-avond bij RTL 7, die al om 18.00 uur start met de voorbeschouwing, wordt vanuit de studio gepresenteerd door Wilfred Genee. Johan Derksen en René van der Gijp schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse. Zij sluiten af met de samenvattingen van de overige in de Europa League gespeelde wedstrijden. De wedstrijden worden op internet live gestreamed via www.rtl7.nl/europaleague.