Evers viert 15-jarig bestaan met 15 uur radio

radio538Edwin Evers heeft een bijzondere manier bedacht om het vijftienjarig bestaan van zijn show Evers staat op op Radio 538 te vieren.

Vrijdag 17 april maakt hij samen met Rick Romijn, Niels van Baarlen en nieuwslezer Henk Blok vijftien uur achterelkaar radio. Van ’s ochtends 06:00 uur tot ’s avonds 21:00 uur zijn Evers en zijn team te horen op de zender. Samen met vrienden van de show, zoals Frank en Ronald de Boer, blikken ze tijdens de radiomarathon terug op hoogtepunten uit de afgelopen jaren.

Stoel voor het goede doel
Voor het symbolische bedrag van €15,- kunnen luisteraars een stoel reserveren in de 538 Live studio. Het opgehaalde bedrag wordt geschonken aan het Ronald McDonald Kinderfonds, voor de bouw van een speciale boomhut voor kinderen met een beperking.

Felicitatievideo
Voor de trouwe luisteraars: dit is je kans om Edwin, Rick, Niels en Henk persoonlijk te feliciteren! Maak een video met jouw felicitatie en deel deze met #15jaarEversStaatOp via Twitter of Instagram. Je kan de video ook mailen naar 15jaarEversStaatOp@538.nl. Je felicitatievideo of beste Evers imitatie delen kan ook via Whatsapp. App je filmpje door naar 06 53 538 538.

Meer informatie via: http://www.538.nl