(C) Mediamagazine

Exclusief interview met Max Verstappen op Ziggo Sport

Morgen, zondag 9 december, is een exclusief interview te zien met Max Verstappen op Ziggo Sport. De Formule 1-coureurblikt hierin uitgebreid terug op het afgelopen raceseizoen.

Interview

Max Verstappen zal in het programma Max 2018 uitgebreid terugblikken op het afgelopen Formule 1-seizoen. Alle hoogte- en dieptepunten zullen met de Nederlander worden besproken. Daarnaast zal er ook een kleine vooruitblik zijn op het komende raceseizoen. Het interview wordt afgenomen door presentator Rob Kamphues.

Ziggo Sport

Ook de komende drie seizoenen zal sportzender Ziggo Sport uitgebreid verslag doen van de Formule 1. Dit gebeurd zowel via het sportkanaal Ziggo Sport, dat zonder meerkosten is te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie als via betaalzender Ziggo Sport Totaal. Nieuw is dat vanaf het komende seizoen ook de vrije trainingen van de Formule 1 te zien zullen zijn op het gratis sportkanaal Ziggo Sport.

Max 2018

Het interview Max 2018 begint zondag 9 december om 13.15 uur en is te zien op Ziggo Sport (kanaal 14) en op Ziggo Sport Select. Het Select-kanaal maakt onderdeel uit van
het sportpakket Ziggo Sport Totaal dat via vrijwel alle aanbieders van digitale televisie is af te nemen.

Sociale media: