Extra lange ‘Voetbal Inside’ in het teken van ‘Support Casper’

Vanavond, vrijdag 13 mei, staat Voetbal Inside onder meer in het teken van de strijd tegen alvleesklierkanker.

Extra lange uitzending

De mannen zetten zich aan tafel in voor ‘Support Casper’ in een dubbellange uitzending die extra vroeg begint, om 19.00 uur bij RTL 7. Naast een reguliere voetbaluitzending met speciale gasten wordt de kijker gevraagd een donatie te doen door ‘Casper’ te sms’en naar nummer 4333. De uitzending duurt tot 22.00 uur

Casper van Eijck

Speciale gast is Prof. Dr. Casper van Eijck, clubarts van Feyenoord, maar ook de drijvende kracht achter de stichting ‘Support Casper’. Van Eijck is specialist op het gebied van alvleesklierkanker en vastbesloten om het overlevingspercentage van deze vorm van kanker fors te verhogen middels baanbrekend onderzoek naar alvleesklierkanker. Daarnaast wordt met speciale gasten teruggeblikt op afgelopen voetbalseizoen. Naast vaste tafelheren Johan Derksen en René van der Gijp zijn onder anderen Dirk Kuyt, Giovanni van Bronckhorst en Kees Jansma aanwezig in de studio.

“Support Casper”

‘Voetbal Inside’ zet zich al geruime tijd in voor ‘Support Casper’. Zo werden via de populaire facebookpagina van het programma al veel persoonlijke items van voetballers en clubs geveild. Johan Derksen haalde tijdens een benefietavond in het nieuwe Luxor meer dan 45.000 euro op. Mede dankzij de inspanningen van ‘Voetbal Inside’ staat de opbrengst voor ‘Support Casper’ al op meer dan 400.000 euro.

Voetbalpublieksprijs

Voor de eerste keer in de geschiedenis worden vrijdag de “Gouden Kicksen” uitgereikt. Deze prijs valt ten deel aan die speler die door het publiek verkozen wordt tot “Gillette Speler van het jaar”. Voetbalfans kunnen via de Voetbal Inside website en app stemmen op één van de “Spelers van de Week”van seizoen 2015-2016.

Vanaf 6 juni ‘Voetbal Inside: Euro 2016’

Vanavond is de laatste aflevering van dit seizoen. Na een korte break is het Voetbalpraatprogramma van Nederland van 6 juni tot en met 11 juli terug met uitzendingen rondom Euro 2016. Op maandag en vrijdag worden in speciale afleveringen de gebeurtenissen tijdens het EK Voetbal in Frankrijk op geheel eigenzinnige wijze besproken.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.