Australian Open bij Eurosport en NOS

eurosportVan 14 tot en met 27 januari doen Eurosport en Eurosport 2 exclusief en rechtstreeks verslag van het eerste Grand Slam tennis-toernooi van 2013: de Australian Open.

 

Iedere nacht, ochtend en voormiddag doen de zenders (die beide ook te ontvangen zijn in high definition) rechtstreeks verslag van de wedstrijden. En ook op de Eurosport Player (Eurosport’s online sportservice) is het toernooi rechtstreeks te zien. Vanaf zeven verschillende banen,

Het door Mats Wilander en Annabel Croft gepresenteerde Game, Set & Mats is ook weer on air. Het magazine wordt uitgezonden aan het begin van elke avond en brengt (met scherpe analyses, één-op-één interviews en achtergrondreportages) nóg meer diepte in de sportbeleving. Het commentaar bij de tenniswedstrijden wordt verzorgd door onze expertsMariëtte Pakker, Kristie Boogert, Marc de Hous, Frank Balvers, Carlo Wilmots,Abe Kuijl, Krijn Schuitemaker en Robbert Reimering. 

NOS
In de tweede week van het toernooi komen daar op Nederland 2 nog rechtstreekse uitzendingen bij van de halve finales die ’s avonds in Melbourne Park worden gespeeld.

  • Donderdag 24 januari, 09.35-12.00 uur – eerste halve finale mannen live en de twee halve finales vrouwen in samenvatting op Nederland 2
  • Vrijdag 25 januari, 09.30-12.00 uur – tweede halve finale mannen live op Nederland 2
  • Zaterdag 26 januari, 09.35-12.00 uur – finale vrouwen live op Nederland 1
  • Zondag 27 januari, 09.30-17.25 uur – finale mannen in extra lange uitzending van NOS Studio Sport op Nederland 1

Ook op NOS.nl en op Radio 1 wordt de tennisliefhebber  op de hoogte gehouden.