Extra uitzendingen op radio- en tv na ongeluk brug in Alphen aan den Rijn

Diverse radio- en televisiezenders extra nieuwsbulletins ingelast in verband met het ongeluk met het inhijsen van een brugdeel in Alphen aan den Rijn.

De televisiezenders NPO 1 en RTLZ besteden middels extra nieuwsuitzendingen aandacht aan het ongeluk met de brug in Alphen aan den Rijn. Bij de Julianabrug in de Zuid-Hollandse gemeente zijn maandagmiddag twee bouwkranen omgevallen. Daarbij zijn zeker twintig gewonden gevallen. Ook zijn er vier woningen beschadigd. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog niet bekend. Hulpdiensten uit de hele regio zijn bezig met de hulpverlening in Alphen aan den Rijn.

NOS

De NOS is naast extra televisiebulletins op NPO1 op Internet actief met een liveblog over het ongeluk in Alphen aan den Rijn.

Omroep West

Omroep West is actief op televisie en radio met extra nieuwsuitzendingen over de ramp. TV West is live te zien via diverse digitale pakketten en wereldwijd via Internet:. Radio West is te ontvangen via 89.3 MHz in Zuid-Holland en wereldwijd via Internet. Ook houdt de regionale omroep een liveblog bij over de ontwikkelingen in Alphen aan den Rijn.

Studio Alphen

Ook de lokale omroep Studio Alphen is actief op de radio met een extra nieuwsuitzending over de ramp. Studio Alphen is te ontvangen in de regio Alphen aan den Rijn via de FM-frequenties 90.0 MHz en 106.5 MHz en wereldwijd via Internet. Op de televisiezender van Studio Alphen zijn live beelden te zien vanaf de plek van het ongeluk. Studio Alphen TV is te ontvangen via diverse digitale pakketten in de regio Alphen aan den Rijn en wereldwijd via Internet. Op de website van Studio Alphen is ook een liveblog actief met nieuws over het ongeluk in Alphen aan den Rijn.

Beelden van het ongeluk in Alphen aan den Rijn: