Feel Good Radio komt Tweede Kerstdag met terugblik op 2016

Vandaag, Tweede Kerstdag, komt streekomroep Feel Good Radio met een speciale terugblik op het jaar 2016. De uitzending begint om 10.00 uur.

Bekende radiostemmen

Het programma wordt gepresenteerd door bekende radiostemmen uit de Haagse regio. Zo zullen onder andere Erwin van der Bliek, Rene Dupon, Paul Vleghaar, Aad Tijssen, Arno van Boven en Marc Jacobs te horen zijn.

Terugblik

De DJ’s blikken de hele dag terug met lokale en nationale nieuwsberichten van het afgelopen jaar. Naast nieuws en informatie over het jaar 2016 is er natuurlijk veel kerstmuziek en “feel good” muziek te horen op de radiozender. De uitzending begint vandaag, Tweede Kerstdag, om 10.00 uur en wordt rond 17.00 uur afgesloten.

Altijd iets te beleven met kerst

“Volgens traditie is er altijd iets te beleven op de radio tijdens de Kerstperiode, daarom is er gekozen voor dit jaaroverzicht op Tweede Kerstdag met veel oude bekende stemmen uit de regio.”, aldus de zender in een persbericht.

Luisteren

Feel Good Radio is in de regio Den Haag te ontvangen via 105,9 MHz en 107,6 MHz via alle (digitale) radiopakketten in de regio Den Haag. Bij kabelaar Ziggo is de radiozender in de hele regio Den Haag te ontvangen via kanaal 918 van het digitale basispakket. De radiozender is ook wereldwijd te beluisteren via Internet.

Afbeelding

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.