Feel Good TV breidt dekking en programmering uit

Feel Good TV, de lokale televisiezender voor de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk, is vanaf april te ontvangen via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders. Reden voor Feel Good Radio en Feel Good TV de radioprogrammering op het audiokanaal van de televisiezender uit te breiden.

Via alle digitale aanbieders

Feel Good TV en Feel Good Radio zijn al enige tijd (digitaal) beschikbaar via de kabelaars Ziggo en SKP Pijnacker maar in april wordt de digitale distributie verder uitgebreid. Vanaf half april zijn de zenders in de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk ook te ontvangen via KPN Interactieve TV/XS4ALL (kanaal 340), XMS/Edutel/Fiber/Stipte (kanaal 2142) en Telfort (kanaal 340/2142). Bij aanbieder Vodafone is de lokale omroep deze week al toegevoegd. Een overzicht van alle kanalen is te vinden op de website van Feel Good Radio.

Radio op de televisie

Omdat vrijwel alle inwoners van de genoemde gemeenten de lokale televisiezender nu kunnen ontvangen zullen bepaalde doelgroep radioprogramma’s vanaf 1 april te beluisteren zijn via het televisiekanaal Feel Good TV.

Muziekboeket

Zo is vanaf april het programma Muziekboeket van Bob van Huet, één van de oudste DJ’s van Nederland, te beluisteren via Feel Good TV. Het programma Muziekboeket zal vanaf dan weer in haar oude format te beluisteren zijn via het tv-kanaal. Bob van Huet is verheugd met de groei in zijn bereik: ‘Mijn luisteraars zitten grotendeels in de verzorgingstehuizen in de regio. Die kunnen dus heel goed via de televisie luisteren.’, aldus de programmamaker.

Ook het Indische programma op zondag, Rock Around The Sixties en De Artiestenparade op maandagavond, zullen verhuizen naar het radiokanaal op televisie, waardoor het nu in de gehele Haagse regio te beluisteren is. Hierbij zal de Artiestenparade ook in beeld worden gebracht op Feel Good TV.

Feel Good TV biedt naast de genoemde radioprogramma’s op het audiokanaal van de kabelkrant het laatste nieuws uit de regio Rijswijk en Pijnacker-Nootdorp.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.