Ferry Maat live aanwezig tijdens Soulshow Tribute Show

Vanavond is vanaf 20.00 uur de derde editie van de Soulshow Tribute Show te horen op diverse radiozender. Mr. Soulshow zelf, Ferry Maat, is live aanwezig in de studio.

Derde editie

Rob Bedijn en Marc Jacobs Soulshow-fans van het eerste uur, hebben al twee edities gemaakt van de Soulshow Tribute. De derde editie die vanavond, vrijdag 15 juli, is te horen is extra bijzonder. Ferry Maat zal zelf ook in de uitzending aanwezig zijn tijdens de uitzending. Het programma is tussen 20.00 en 23.00 uur te beluisteren via diverse radiozenders.

Luisteren

De Soulshow Tribute is vanavond te horen in de regio Den Haag via de ether via de FM-frequenties van Feel Good Radio op 105,6 MHz, 105,9 MHz en 107,6 MHz. Aan de Spaanse Costa Del Sol, waar veel Nederlandse vakantiegangers momenteel genieten van hun vakantie, is het programma live te horen via Easy FM op 106 MHz. Ook op Bonaire kan het programma worden gevolgd via MegaHit FM. Op Curaçao wordt het programma volgende week vrijdag uitgezonden via Paradise FM.

Via de televisie is het programma in de regio Den Haag te volgen via Feel Good TV. Deze televisiezender is in de regio Den Haag te ontvangen via vrijwel alle digitale televisie-aanbieders. Bij Ziggo is de zender te zien via kanaal 43 en bij KPN via kanaal 340. Daarnaast zal de show ook te volgen zijn via Youtube.

Internet

Via Internet is het programma te beluisteren via de livestreams van Easy FM, Feel Good Radio en Radio Groeistad. De uitzending duurt tot 23.00 uur

Soul Show Radio

Ferry Maat is zelf ook actief op Internet met zijn radiozender Soulshow Radio. De radiozender heeft zich sinds kort aangesloten bij de stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR). De stichting, die als doel heeft om de internet radiomarkt verder te professionaliseren. Ferry Maat: “Toen ik besloot om Soulshow Radio op te zetten was online radio nog onbekend voor me. Ik heb ’t afgelopen jaar veel geleerd. Dit is een goed moment  om me aan te sluiten bij de v-OR, ervaring uit te wisselen en internet bij een breder publiek populair te maken. Ik heb er zin an.”

Audio:

Interview met Marc Jacobs over derde editie Soulshow Tribute Show in Medialand / Studio Alphen.

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.