Film ‘Het Geheim van Sophia’ exclusief bij Ziggo Movies & Series

Vanaf vandaag is de nieuwe Nederlandse film Het Geheim van Sophia exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series. Ziggo heeft een deel van de film, die speciaal is gemaakt voor kinderen in het Erasmus-MC Sophia Ziekenhuis, gesponsord. Dit bericht VodafoneZiggo in een persbericht. Het Geheim van Sophia is een film over dromen. Dromen over een mooie wereld waarin alles mogelijk is.

Het Geheim van Sophia

In Het Geheim van Sophia beleven de zieke kinderen Zoey en Raaf een spannende droomreis. Zij moeten een speciaal bed – waarin je je dromen echt kunt beleven – beschermen tegen de Wolf en de Witch die het bed willen stelen. In hun adembenemende tocht komen ze in andere tijden en werelden terecht en ontdekken ze dat zelfs mensen met kwade bedoelingen mooie dromen kunnen hebben.

Cast

Zoey wordt gespeeld door Jada Borsato (16) die ook de soundtrack van de film inzong, en Raaf door haar neefje Sepp Ruiters (14). Voor Sepp is het de eerste keer dat hij in een film speelt. Jada heeft al meer rollen op haar naam staan.

Crowdfunding

De film speelt zich grotendeels af in en om het Erasmus MC-Sophia Ziekenhuis en is gemaakt voor, door en met patiënten en medewerkers. Het doel van de film is om alle kinderen even weg te laten dromen zonder zorgen. Iedereen die meewerkte aan de film deed dat dan ook belangeloos. Het budget om de film te kunnen maken is door middel van crowdfunding bij elkaar gehaald. Op 3 februari beleefde de film een speciale bioscooppremière in Pathé de Kuip waar meer dan 800 bezoekers waren.

Video: