Finale ‘Wie Is De Mol?’ live bij AVROTROS op NPO 1

Vanavond wordt de finale van de spelshow ‘Wie Is De Mol?’ live uitgezonden bij de AVROTROS op NPO 1. Daarnaast kunnen belangstellenden de uitzending ook live volgen op een groot televisiescherm in het Amsterdamse Vondelpark.

NPO 1

Tien kandidaten hebben tien weken lang op de Dominicaanse Republiek geprobeerd om via verschillende opdrachten geld in de pot te krijgen. Er is echter één persoon die de boel steeds heeft proberen te saboteren: de Mol. Nu zijn er nog maar drie kandidaten in de strijd: Klaas, Annemieke en Tim. Vanavond, zaterdag 5 maart, is de ontknoping live te volgen op NPO 1. De uitzending vanuit Vondel CS in Amsterdam begint om 20.25 uur en wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers. NPO 1 is (in Nederland’ ook live te volgen via Internet.

Groot scherm

Ook dit jaar is de finale van ‘Wie Is De Mol?’ op een groot scherm live te volgen in het Vondelpark. Vorig jaar was de finale voor het eerst live te volgen. Toen verzamelden honderden fans zich voor de onthulling van Margriet van der Linden als de grote saboteur van seizoen 15.

Sommige fans moesten zelfs aan de andere kant van het water plaatsnemen om op het scherm mee te kunnen kijken. Tijdens de live-uitzending zullen alle kandidaten van het seizoen aanwezig zijn. Achteraf vindt er een officiële bordesscène plaats. Fans kunnen gratis komen kijken in het Vondelpark in Amsterdam.

Tweets:

https://twitter.com/MollootWIDM/status/700418636511649792

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.