Finale KNVB Beker live op radio en televisie

voetbalVandaag wordt de finale van de KNVB Beker gespeeld tussen PEC Zwolle en FC Groningen. De finale is live te volgen via radio en televisie.

 

FOX
De finale van de KNVB Beker is rechtstreeks te zien op FOX. De uitzending op FOX begint om 16.00 uur en om 18.00 uur wordt er afgetrapt in Rotterdam. FOX is voor iedereen met digitale televisie te ontvangen: onder meer bij Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal  26 en Delta kanaal 13. Presentatie: Jan Joost van Gangelen (studio) en Toine van Peperstraten (veld). Het commentaar bij de wedstrijd is van Mark van Rijswijk De finale om de KNVB Beker is tegelijkertijd ook live te zien op FOX Sports.

NPO Radio 1
Op NPO Radio 1 is tussen 14.00 uur en 21.00 uur een extra lange uitzending te horen van NOS Langs de Lijn met daarin een live-verslag van de bekerwedstrijd tussen PEC Zwolle en FC Groningen. NPO Radio 1 is te ontvangen via FM, DAB+ (12C), diverse digitale pakketten en wereldwijd via Internet.

RTV Oost
RTV Oost, de regionale omroep van Overijssel, staat ook uitgebreid stil bij de bekerfinale. TV Oost verzorgt vandaag een extra live-uitzending vanaf 16.00 uur. Presentator Bert van Losser bespreekt in de studio in Hengelo met diverse gasten de bekerkansen van PEC Zwolle. Ook zijn er bijdragen vanuit de Zwolse binnenstad en uit Rotterdam bij de Kuip voorafgaand aan de wedstrijd Social Media-redacteur Erik Hogeboom volgt het laatste nieuws op het gebied van social media. Vanuit Zwolle doet Hester van den Top verslag van de stemming en de sfeer terwijl Paul Schabbink en Nico Wantia zich in en rondom stadion De Kuip in Rotterdam hebben verschanst.

Op Radio Oost zijn van 16.00 tot 21.00 uur sfeerverslagen te horen vanuit de binnenstad in Zwolle en rondom de Kuip. Om 18.00 uur is live het wedstrijdverslag te horen van Paul Schabbink en Nico Wantia vanuit het stadion.

Na afloop van de wedstrijd (rond 19.45 uur) volgt een nabeschouwing in de studio van TV Oost. Op rtvoost.nl wordt tijdens de wedstrijd een live-blog bijgehouden. Daarop zijn de laatste ontwikkelingen in de wedstrijd te volgen, met foto’s, Twitter-berichten van verslaggevers en berichten en ‘tweets’ van kijkers en luisteraars. Radio Oost is te ontvangen via FM in Overijssel en landelijk via digitale radiopakketten en wereldwijd via Internet: http://mobile.rtvoost.nl/listen.pls

RTV Noord
Ook de regionale omroep van Groningen besteedt aandacht aan de bekerfinale De radio-uitzending op Radio Noord begint al om 11.00 uur, op TV Noord begint de uitzending om 15.45.
Radio Noord en TV Noord zijn landelijk te ontvangen via diverse digitale pakketten. Radio Noord is wereldwijd te ontvangen via Internet.