Finale Premier League Darts live bij RTL 7

rtl7RTL 7 zendt vanavond live de eindronde uit van de Premier League Darts. Dit PDC-toernooi beleeft na 14 wekelijkse speelrondes verdeeld over steden in Engeland, Schotland, Wales, Ierland en Noord-Ierland in de Londense O2 Arena de finale.

De kans is groot dat de winst en de daarbij behorende 180.000 euro in Nederlandse handen terecht komt van Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld.

Michael ‘Mighty Mike’ van Gerwen eindigde als beste in de reguliere competitie. Hij komt donderdag in de halve finale uit tegen de nummer 4, de Engelsman James ‘The Machine’ Wade. Raymond ‘Barney’ van Barneveld eindigde als tweede. In de halve finale treft hij de nummer 3, zijn ‘aartsrivaal’ en dartslegende Phil ‘The Power’ Taylor (Engeland).

De uitzending bij RTL 7 vanaf 20.00 uur wordt gepresenteerd door Marcel Maijer. Co Stompé en Niels de Ruiter schuiven bij hem aan voor de wedstrijdanalyse. Het commentaar bij de wedstrijdbeelden komt van Jacques Nieuwlaat en Frank Visschraper. De wedstrijden zijn ook live te zien via Internet: www.rtl7darts.nl (Persbericht)