Finale Wie is de Mol? live bij AVROTROS op NPO 1

Vanavond is de finale te zien van het spelprogramma Wie is de Mol? op NPO 1. Liefhebbers kunnen het evenement ook live volgen via een groot scherm in Amsterdam.

Finalisten

Jan Versteegh, Olcay Gulsen en Ruben Hein zijn de laatste drie overgebleven kandidaten van het spelprogramma. Het achttiende seizoen van Wie is de mol begon dit jaar op zaterdag 6 januari.

Finale

Vanavond om 20.30 uur is de finale van dit seizoen van het programma te zien op NPO 1. NPO is in Nederland ook live te bekijken via Internet. De ontknoping van het programma is vanavond ook live te volgen op een groot scherm bij VondelCS, waar Art en de deelnemers terugblikken op alle molacties van het afgelopen seizoen.

Bioscopen

Naast de grote finale van Wie is de Mol in het Vondelpark, is de laatste aflevering nu ook live op het grote scherm te zien in een aantal bioscopen. Een aantal Vue bioscopen zendt de finale namelijk uit. In de Vue bioscoop in Alkmaar, Hilversum, Eindhoven, Kerkrade, Hoogeveen, Apeldoorn en Vlaardingen wordt de finale uitgezonden.

Fandag

Op zaterdag 17 maart is er een Wie is de Mol fandag. Deze dag wordt gehouden in het hoofdkantoor van AVROTROS in Hilversum. Liefhebbers kunnen vragen stellen aan Art Rooijakkers en de kandidaten en er worden exclusieve veilingitems van het programma geveild. De dag begint om 13.00 uur.