Finale WK Darts BDO met Nederlander Danny Noppert live op Youtube

Vanmiddag wordt de finale van het WK Darts van de BDO gespeeld. De wedstrijd tussen Nederlander Danny Noppert en Engelsman Glen Durrant is live te volgen op Youtube. De wedstrijd begint rond 17.45 uur.

Debuut

De Nederlander Noppert, met als darts bijnaam ‘Noppie’ debuteerde dit jaar op het Wereldkampioenschap van de dartsbond British Darts Organisation (BDO) dat wordt gehouden in in de Lakeside Country Club in het Engelse Frimley Green.

Noppie

De Nederland versloeg in de halve finale Darryl Fitton met 6-3. In de kwarfinale versloeg de Nederlander al de huidige werldkampioen Scott Waites met 5-3. Danny Noppert krijgt een zware tegenstander in de vorm van Glen Durrant. Hij versloeg in de halve finale Jamie Hughes met 6-1.

Live op Youtube

De wedstrijd tussen Noppert en Durrant is vanmiddag live te volgen via Youtube. De uitzending begint rond 17.00 uur, de wedstrijd rond 17.45 uur. De wedstrijd is ook te volgen via de satelliet via de zender Channel 4. De uitzendingen van Channel 4 wordt doorgezet via Youtube voor alle kijkers buiten het Verenigd Koninkrijk.

Twee wereldkampioenen?

Mocht Noppert de wedstrijd winnen dan is zowel in de dartsorganisatie BDO als in de concurrerende organisatie PDC (Professional Darts Corporation) een Nederlander de wereldkampioen. Eerder deze maand wist de Nederland Michael van Gerwen deze titel al te veroveren.

Video:

Livestream finale WK Darts