Nations League, Oranje, Nederland, voetbal

Finale WK Vrouwenvoetbal met Oranje Leeuwinnen live op radio en tv

Zondag spelen de Oranje Leeuwinnen de finale van het WK Voetbal tegen de Verenigde Staten. De wedstrijd wordt live uitgezonden op radio en tv.

Finale

De vrouwen van Oranje wonnen afgelopen woensdag de halve finale van Zweden door in de verlenging een doelpunt te scoren. Jackie Groenen scoorde in de 99e minuut het enige doelpunt. Vanavond mogen de Oranje Leeuwinnen aantreden tegen favoriet Verenigde Staten. De dames uit de Verenigde Staten wonnen in halve finale met 2-1 van Engeland. De finale wordt zondagmiddag om 17.00 uur gespeeld in Parc Olympique Lyonnais en is live te volgen op radio, televisie en Internet.

NPO 1

De wedstrijd Verenigde Staten-Nederland is zondag live te volgen bij de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 16.00 uur in het programma NOS Studio France. De wedstrijd is live te zijn vanaf 17.00 uur. Na afloop is er een uitgebreide nabeschouwing te zien op NPO 1. De wedstrijd is ook live te volgen via een livestream op NOS.nl.

NPO Radio 1

Via de radio is de wedstrijd live te volgen via NOS Langs de Lijn op NPO 1. De radiozender is te beluisteren via FM en/of DAB+, alle (digitale) radiopakketten en wereldwijd via Internet.

Groot scherm

De finalewedstrijd van de Oranje Leeuwinnen wordt in diverse steden ook op een groot scherm uitgezonden. De gemeente Utrecht heeft vergunningen afgegeven voor grote schermen op het Janskerkhof in de binnenstad en aan het Brusselplein in de wijk Leidsche Rijn. In Rotterdam kun je terecht in het Vroesenpark, dat voor de gelegenheid tot Oranjepark wordt omgetoverd. Een overzicht vind je hier.

Sociale media: