Finale World Matchplay Darts tussen Van Gerwen en Taylor live op RTL 7

De dartsfinale in de World Matchplay tussen de Nederlander Michael van Gerwen en Phil Taylor is vanavond live te zien op RTL7.

Finale

Vorige week zaterdag begon de eerste ronde van het BetVictor World Matchplay Darts, dat gehouden wordt in Blackpool te Engeland. De meeste Nederlanders waren al snel uitgeschakeld maar Michael van Gerwen mag aantreden in de finale. Raymond van Barneveld, Benito van de Pas en Jelle Klaasen waren al eerder in de week uitgeschakeld in het toernooi in Blackpool.

Van Gerwen kan vanavond zijn titel verdedigen nadat hij zaterdag in de halve finale won van de Engelsman Adrian Lewis met 17-9. De tegenstander van Michael van Gerwen, Phil Taylor won in de halve finale van de Schot Gary Anderson met 17-8.

Prijzengeld

In het toernooi wordt er 450.000 Britse Pond aan prijzengeld verdeeld. De winnaar van het toernooi mag daarvan 100.000 Britse Ponden mee naar huis nemen.

RTL 7

RTL 7 zal, net als de afgelopen week, uitgebreid verslag doen van deze wedstrijd in de World Matchplay of Darts. De uitzending begint op de mannenzender rond 20.00 uur, de finale zal rond 21.00 uur starten. Commentatoren bij de wedstrijd zijn Frank Vischschraper en Jacques Nieuwlaat. De wedstrijd is ook live te volgen via een (betaalde) livestream op rtl7darts.nl.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.