Finales Wimbledon voor iedereen live te zien op FOX

Vandaag en morgen staat FOX in het teken van de finales van het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld: Wimbledon. Beide duels beginnen vandaag en morgen met een voorbeschouwing om 14.00, waarna de finalisten om 15.00 uur de baan opgaan.

De live-uitzendingen van de enkelspelfinales op zowel FOX als FOX Sports worden gepresenteerd door Toine van Peperstraten. Hij wordt bijgestaan door de deskundige analyses van John van Lottum, Raemon Sluiter en Martin Simek. Verslaggevers Jacco Eltingh en Pascal Kamperman zijn namens FOX Sports aanwezig in Londen voor het laatste nieuws, interviews en reportages.

Finales

Serena Williams en Garbine Muguruza spelen vandaag om de Wimbledontitel. Novak Djokovic en Roger Federer spelen zondag de finales bij het heren enkelspel. Wimbledon is het oudste tennistoernooi ter wereld (sinds 1877) en tevens het meest prestigieuze toernooi in het professionele tennis. Er strijden dit jaar 128 enkelspelers in verplicht witte kleding op het legendarische gras om de titel. Wimbledon kent slechts één Nederlandse kampioen in het enkelspel. In 1996 schreef Richard Krajicek geschiedenis door in de finale de Amerikaan Malivai Washington te verslaan. Twee jaar later behaalden Jacco Eltingh en Paul Haarhuis de titel in het dubbeltoernooi.

FOX

FOX is via vrijwel alle aanbieders te ontvangen via het digitale basispakket. Ziggo, Tele2, CanalDigitaal en Caiway op kanaal 11, KPN kanaal 14, Digitenne kanaal 26 en Delta kanaal 13.