Finalisten Gouden RadioRing bekend

De radioprogramma’s Bij Igmar (Slam!), Blessings (Groot Nieuws Radio) en Helemaal Haandrikman (NPO Radio 2) zijn de drie finalisten voor de Gouden RadioRing 2015. Dit heeft de AVROTROS bekend gemaakt.

RadioGala

Op deze drie radioprogramma’s kan opnieuw gestemd worden in de tweede stemronde. Deze ronde loopt van dinsdag 10 november 12.30 uur tot woensdag 11 november 20.30 uur. Op diezelfde avond wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens Het RadioGala van het Jaar. De publieksprijs voor het beste radioprogramma is een prijs voor het leven. Elk programma kan de Ring maar één keer winnen. Eerdere winnaars waren onder andere Rick in de Morgen van Radio Veronica, Somertijd van Radio Veronica en Effe Ekdom van AVRO 3FM.

Zilveren Radioster

Naast de Gouden RadioRing kan er dan ook gestemd worden op de Zilveren Radioster Man en Zilveren Radioster Vrouw. Eva Koreman (Qmusic), Roosmarijn Reijmer (VPRO, 3FM) en Tineke de Nooij (Omroep MAX, Radio 5) zijn genomineerd voor beste radiovrouw. De genomineerden voor beste radioman van 2015 zijn Bert Haandrikman (KRO-NCRV, Radio 2), Gerard Ekdom (AVROTROS, 3FM) en Lex Gaarthuis (100%NL).

Blessings

Presentator Tim Hendriks van Groot Nieuws Radio is blij met zijn nominatie voor het radioprogramma ‘Blessings’: “Blessings gaat om betrokkenheid, dat is de kern van het programma. Luisteraars bemoedigen elkaar door een verzoekplaat aan te vragen. Deze nominatie voor de Gouden RadioRing laat zien dat luisteraars erg betrokken zijn bij Blessings en Groot Nieuws Radio, bij hoogte- en dieptepunten.” Hanno Janse, die de taak van campagneleider op zich neemt voor Blessings, is ook overweldigd door het nieuws. “Begin dit jaar bestond Groot Nieuws Radio bijna niet meer, we gingen bijna failliet. De luisteraars kwamen  toen massaal in actie en dat doen ze nu opnieuw!”

Bekendmaking nominatie Bij Igmar

 

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.