FOX Sports volgt verslaggever Helene Hendriks via vlog

FOX Sports brengt vandaag, zondag 26 november, een unieke live vlog van ruim 8 uur op Facebook. De sportzender volgt de hele dag verslaggever Helene Hendriks tijdens haar werkdag bij Sparta – FC Utrecht. Dit bericht FOX Sports in een persbericht.

Vlog

Het live vlog is te zien vanaf ongeveer 09.30 tot 18.00 uur op de Facebook-pagina van de sportzender en wordt gemaakt door Youtuber Bas van Velzen.

Bas van Velzen

Bas van Velzen vergaarde bekendheid met zijn sensationele vrije trappen en muziek op YouTube (vvbasvv en Bassistent). Vandaag de dag is hij ook commentator en analist bij de Edivisie op FOX Sports.

Werkdag

Bas volgt vandaag Helene Hendriks tijdens haar volledige werkdag Sparta – FC Utrecht. Hij haalt haar op, rijdt samen met haar naar Het Kasteel en volgt haar gedurende de dag tijdens al haar werkzaamheden. Ondertussen interviewt Bas zijn collega op zijn geheel eigen wijze en is het voor de kijkers mogelijk om live vragen te stellen.

Facebook

De live vlog op Facebook toont geen beelden van de wedstrijd, die live is te zien op FOX Sports 3 (14.30 uur). Uiteraard wordt Helene wel live gevolgd tijdens de wedstrijd en in haar voorbereidingen op de analyses en interviews in de rust en na de wedstrijd.

Het FOX Sports live vlog is zondag 26 november te zien vanaf ongeveer 09.30 tot 18.00 uur  op de Facebook-pagina van de sportzender.

Sociale media:

Tags voor dit artikel