Fresh FM hervat normale programmering via Internetstream

De commerciële radiozender Fresh FM heeft haar normale programmering en muziekformat weer hervat via haar livestream op Internet. Via de FM-frequenties en DAB+ is nog steeds een aparte non-stop programmering te horen met rechtenvrije dancemuziek.

Conflict

De radiozender heeft een grote achterstand in de betaling van muziekrechten naar rechtenorganisaties als BUMA/Stemra. Na een uitspraak van de rechter is de voorzitter van de stichting achter Fresh FM vertrokken en heeft de radiozender haar muziekprogrammering enkele weken geleden aangepast. Hierbij zond de radiozender FM via haar FM-frequenties, DAB+ en internetstream non-stop dancemuziek uit waarvoor geen rechten betaald hoeven te worden en werden de gepresenteerde programma’s geschrapt.

Internet

Sinds enige dagen klinkt via de Internetstream van de radiozender uit Den Haag weer normale muziekprogrammering en sinds vandaag zijn er ook weer gepresenteerde programma’s te horen via het Internet. Zo is het populaire danceprogramma Turbulentie weer te horen op de stream van de radiozender. Luisteraars via de ether krijgen nog steeds de non-stop programmering met rechtenvrije muziek te horen.

Fresh FM reageert niet op vragen van de redactie van Mediamagazine.nl of de wijzigingen in de muziekprogrammering. De gepresenteerde programma’s van de radiozender zijn te beluisteren via deze livestream op Internet. Het is niet bekend welke programma’s te horen zullen zijn via deze livestream.

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.