Fresh FM in het teken van 90’s Dance Weekend

freshfmDe regionale commerciële radiozender Fresh FM staat dit weekeinde in het teken van het ’90’s Dance Weekend’. Vanaf vrijdagmiddag 14.00 uur tot en met Tweede Pinksterdag zijn op Fresh FM de beste dancehits uit de jaren 90 te horen.

Op Eerste Pinksterdag brengt de radiozender een eerbetoon aan Nederlands eerste TV muziekstation TMF. De populairste VJ’s van het eerste uur halen herinneringen op aan TMF en de 90s dance hits tijdens het speciale 90’s Dance weekend op het radiostation. The Music Factory zond tussen 1995 en 2011 voornamelijk videoclips en popmuziek uit van eigen bodem en was voor velen een springplank naar een succesvolle carrière.

Bridget Maasland, Erik de Zwart, Fabienne de Vries, Michael Pilarczyk, Sylvana Simons, Ruud De Wild, Isabelle Brinkman, Daphne Bunskoek, Renée Vervoorn, Sonja Silva, Jeroen Post, Jeroen Nieuwenhuizen & Mental Theo komen zondag allemaal voorbij tijdens deze eenmalige radio reünie. De uitzending is zondag 8 juni tussen 12:00 en 18:00 uur en is een onderdeel van Fresh FM ’s ” 90’s Dance Weekend’ waarin van vrijdagmiddag tot maandagavond alleen maar dance hits uit de jaren 90 voorbijkomen.

Fresh FM’s Music en Program Director Erik Kross zegt hierover: “Ik was die periode Music Director bij TMF en heb al een aantal VJ’s gesproken. Het belooft net als het weer buiten een bloedhete uitzending te worden op​ Fresh FM!” Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6 FM (Den Haag), 95.7 FM (Groot Amsterdam), 95.9 FM (Leiden) en 103.4 FM (Utrecht). Ook via internet is Fresh FM te beluisteren op www.fresh.fm of via de Fresh FM app.