Fresh FM in teken van House Top 1000

freshfmFresh FM start vrijdag om 10:00 uur met het uitzenden van de Fresh House Top 1000 editie 2013. In 82 uur radio telt Fresh FM terug van de nummer 1000 naar de nummer 1 house plaat aller tijden. 

Van vrijdagochtend tot en met maandagavond zal Fresh FM voor de vierde keer volledig in het teken staan van de muziek die een muzikale revolutie teweeg bracht en het uitgaansleven voor altijd veranderde. Naast de 1000 beste houseplaten besteed de zender het pinksterweekend namelijk ook veel aandacht aan het ontstaan van de housemuziek, de eerste feesten, de opkomst van de festivals en de favoriete muziek van bekende dj’s en producers. De afgelopen jaren heeft Fresh FM hiervoor meer dan 100 Nederlandse en buitenlandse producers, organisatoren en dj’s, gesproken.

Afgelopen maand konden luisteraars via de website van radio Fresh FM, stemmen op hun favoriete classics. Dat is ook dit jaar weer massaal gedaan. Het heeft een mooie, gevarieerde lijst opgeleverd. Nummer 1000 is te horen op vrijdagochtend, 17 mei, om 10.00 uur. Op maandagavond, 20.00 uur, zendt de zender de nummer 1 uit. Zal dit voor de vierde maal Underworld met Born Slippy zijn? Luister dan het hele pinksterweekend naar Fresh FM.

Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6 (Haaglanden), 95.7 (Groot Amsterdam), 95.9 (Haarlemmermeer) en 103.4 FM (Utrecht). Ook via internet is Fresh FM te beluisteren door middel van de diverse livestreams op www.fresh.fm.