(C) Mediamagazine

Fusie Vodafone en Ziggo levert voordeel op voor klanten

Vanaf vandaag, maandag 3 april, ontvangen klanten, die zowel een geselecteerd mobiel abonnement van Vodafone als internet en digitale televisie van Ziggo hebben, automatisch gratis extra’s. Klanten hoeven niets te doen om in aanmerking te komen voor de extra’s, die bovendien non-stop, en dus blijvend, zijn. Abonnees die voor dit aanbod in aanmerking komen, worden hierover de komende maand persoonlijk geïnformeerd.

Geselecteerde abonnementen

Klanten van Vodafone die aanmerking komen moet een Start, Smart, Scherp, Red of Black abonnement hebben. Bij Ziggo zou het gaan om het afnemen van digitale televisie en Internet (minimale snelheid van 30 Mbps).

Extra’s

Het gaat om de volgende voordelen: Dubbele data, een extra TV-pakket (sport, kids of films & series, inclusief het beste van HBO) naar keuze en het beveiligingspakket Safe Online XL.

Aanbod

Vooralsnog blijven de producten en diensten van Vodafone en Ziggo naast elkaar bestaan en daarmee beide merken ook. Marcel de Groot, Directeur Consumentenmarkt: “Er wordt hard gewerkt aan nieuwe producten en diensten, zodat klanten optimaal gebruik kunnen maken van wat Vodafone en Ziggo te bieden hebben. Denk aan het beste netwerk en het breedste aanbod aan entertainment. Dit non-stop aanbod is hierin een fantastische eerste stap.”

Non-stop

Meer informatie over deze actie is terug te vinden op de website van Vodafone of Ziggo