Geen nieuwsartikelen maar meer video op nieuwe website PowNed

De publieke omroep PowNed heeft een nieuwe website in gebruik genomen. De website bevat geen nieuwsartikelen meer maar is veel meer gefocust op video.

Video-driven

Met het nieuwe video-driven platform gooit de omroep het over een andere boeg en maakt het zich op voor ’the next big step’: de netwerkgeneratie -bovenop het huidige miljoenenbereik op social media- nóg beter bedienen.“, aldus de omroep in een persbericht.

Videocontent

Geen nieuwsartikelen meer, maar makkelijk en snel toegang tot de laatste videocontent. Via een serie afspeellijsten op de homepage kan de bezoeker vanaf nu eenvoudig zijn weg vinden naar de laatste video’s van PowNed: dagelijks verse PowNews-items, televisieprogramma’s, viral video’s en opvallende fragmenten.

Daarnaast is meer ruimte gecreëerd voor de radioprogramma’s van PowNed en gaat de omroep met de rubriek “Punt uit” zich vanaf nu richten op meer opiniërende artikelen.

Gebruiksvriendelijker

Met de vernieuwde opzet zet de omroep haar programma’s prominent in de etalage en kan de bezoeker gebruiksvriendelijk navigeren door alle online content. De vormgeving is strakker en door het behoud van de uitgesproken roze zwarte huisstijlkleuren nog altijd sterk herkenbaar voor trouwe volgers en “reaguurders”.

Pers

Tot slot kent de nieuwe website een speciaal ingericht gedeelte voor “Pers”, waar journalisten en andere publieksvoorlichters toegang hebben tot persberichten van de omroep, maar ook een “Beeldbank” met persfoto’s en promo’s.

De website is te vinden op de vertrouwde locatie.

Sociale media: