Gerard Ekdom verruilt NPO Radio 2 voor Radio 10

Vanaf september gaat Gerard Ekdom zijn ochtendshow maken op Radio 10, één van de radiozenders van Talpa Network. Momenteel is de DJ nog te horen op NPO Radio 2.

Geen kansen

De afgelopen 20 jaar heeft Gerard Ekdom zich bewezen als presentator, maar hij wil zich daarnaast ook ontwikkelen als ondernemer. “Bij de publieke omroep liggen er op dat gebied geen kansen, met name vanwege de wettelijke beperkingen die daar gelden. Voor Ekdom is een combinatie van presenteren en ondernemen cruciaal voor zijn creatieve ontwikkeling in de komende jaren.”, aldus Talpa Radio in een persbericht.

“Geweldige tijd gehad”

Gerard Ekdom kijkt zowel dankbaar terug als enthousiast vooruit. Hij zegt: “Ik heb het geweldig gehad bij de publieke omroep, maar ik ben toe aan nieuwe uitdagingen. Ik kijk uit naar een ochtendprogramma op Radio 10, de zender die alles in zich heeft om nog verder te groeien. Daarnaast krijg ik bij Talpa Network de kans om mijn creativiteit in andersoortige producties tot leven te brengen.”

“Perfecte man”

Algemeen directeur van Talpa Radio, Menno Koningsberger, is bijzonder trots en zegt: “Gerard is al heel lang een van de beste radiomakers van het land en tegelijk een ultieme muziekliefhebber en -kenner. Hij is de perfecte man om met zijn energie, creativiteit en humor de groei van Radio 10 verder te begeleiden.

Sociale media:

https://www.facebook.com/gerardekdom/posts/1747126512015863