(C) Mediamagazine

Giedo van der Garde wordt co-commentator op Ziggo Sport

Voormalig Formule 1-coureur Giedo van der Garde wordt co-commentator bij Ziggo Sport tijdens de Formule 1-races. Dit heeft Van der Garde maandagavond bekendgemaakt in het programma Peptalk op Ziggo Sport.

Grand Prix Spanje

Van der Garde gaat naast Olav Mol de Formule 1-beelden van commentaar voorzien. Van der Garde zal voor het eerst tijdens de Grand Prix van Spanje op 13 mei aanstaande achter de microfoon kruipen op de sportzender. Daarna zal dit ook het geval zijn tijdens de Grand Prix van Hongarije en Oostenrijk.

Goed gesprek

We hebben elkaar vorige week in Zandvoort gezien en dat was een goed gesprek. Olav Mol ziet het ook zitten. We gaan het gewoon proberen. Het is iets nieuws voor mij, heel erg spannend. Olav doet het fantastisch, maar ik denk dat ik een goede aanvulling ben.”, aldus Van der Garde maandagavond in de talkshow van Jack van Gelder op Ziggo Sport.

Azerbeidzjan

Komende zondag, 29 april, tijdens de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan in Baku zal Van der Garde nog geen co-commentator zijn op de sportzender. De race is vanaf 14.10 uur te zien op Ziggo Sport.

Sociale media: