Glazen Huis RTV Bodegraven vanavond van start

Vanavond begint de lokale omroep RTV Bodegraven met haar Glazen Huis-actie. Vier DJ’s van de lokale omroep proberen in 48 uur zoveel mogelijk geld op te halen voor drie lokale goede doelen.

Vier DJ’s

De actie start donderdagavond om 20.00 uur. Zaterdagavond rond 20.00 uur wordt bekend hoeveel RTV Bodegraven met haar actie heeft binnengehaald voor De Zonnebloem, afdeling Bodegraven, Voedselbank Bodegraven en Dierennoodhulp Bodegraven. De DJ’s Jorin Schriemer, René Tuithof Bastiaan Meijer en Erwin Holthuijsen gaan in 48 uur proberen om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze drie lokale goede doelen.

Verzoekplaten

Luisteraars kunnen tegen betaling verzoekplaten aanvragen bij de DJ’s en er zijn diverse acties opgezet in Bodegraven en Reeuwijk om de actie te ondersteunen. Tijdens het evenement op het Raadhuisplein zijn er optredens, is er een veiling en een Pub quiz.
Rond het Glazen Huis is een kerstmarkt. Ook zal er een bingo live op de radio worden gehouden. Dit staat gepland op zaterdagmiddag tussen 15:00 en 16:00. uur

RTV Bodegraven

Radio Bodegraven is ontvangen via de ether op 107,8 FM of via de kabel op 103,4 MHz in Bodegraven of 98,3 MHz in Reeuwijk. Radio Bodegraven is ook te ontvangen via
http://www.glazenhuisbodegraven.nl/. Hier zullen ook live-beelden vanuit het Glazen Huis worden getoond.

Audio:

Interview met DJ Erwin Holthuijsen (RTV Bodegraven) over Glazen Huis-actie in Medialand / Studio Alphen

https://soundcloud.com/medialandnl/interview-met-erwin-holthuijsen-rtv-bodegraven

Promo:

 

Tweets:

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.