GLORY 42 met Cedric Doumbé-Nieky Holzken live op Ziggo Sport

Vanavond is op sportzender Ziggo Sport het kickboksgala GLORY 42 te zien. Tijdens dit evenement in Parijs is de wedstrijd Nieky Holzken-Cedric Doumbé te zien.

Revanche

Weltergewicht wereldkampioen Cédric “The Best” Doumbé verdedigt in Parijs zijn titel op eigen bodem in de hoofdpartij van de avond op GLORY 42 tegen de Nederlander Nieky “The Natural” Holzken.

Doumbé, 24 jaar oud, wist verrassend het GLORY Goud te bemachtigen door te winnen van Holzken tijdens GLORY: COLLISION vorig jaar december in het Duitse Oberhausen. Deze overwinning werd opgevolgd door een bijna vlekkeloze overwinning op nummer 1 contender Yoann Kongolo op GLORY 39 Brussel vorige maand.

“Wereldtitel nemen we mee terug”

De Nederlander Holzken, nu de nummer 2 in de divisie, heeft niet meer gevochten sinds zijn eerste ontmoeting met Doumbé in december. De 33-jarige Helmonder heeft er niet alleen zin in.  Hij en zijn trainers Sjef Weber en Stef Muller weten het zeker: “De wereldtitel nemen we terug naar Helmond.”, aldus Holzken eerder tegenover Omroep Brabant.

Parijs

Het evenement wordt vanavond gehouden in de AccorHotels Arena in Parijs. Naast het gevecht tussen Doumbé en Holzken staan er nog meer wedstrijden op het programma. In de Superfight Series neemt onder anderen Yoann Kongolo het op tegen Yohan Lidon en Dylan Salvador probeert om de winst tegen voormalig kampioen in de vedergewichtsklasse Serhiy Adamchuk veilig te stellen.

Ziggo Sport

Het evenement wordt live uitgezonden door televisiezender Ziggo Sport. De uitzending vanuit Parijs begint om 21.15 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. Ziggo Sport is zonder meerkosten te zien voor alle abonnees van Ziggo met digitale televisie. Via andere aanbieders is het evenement te zien via de betaalzender Ziggo Sport Totaal.

Het evenement is ook te volgen via een betaalde livestream glorykickboxing.com

Video: