Aandacht voor Golden Globes op HBO en E!

HBOHBO zendt de uitreiking van de 70ste Golden Globe Awards live uit. In de nacht van zondag op maandag 14 januari, tussen 2:00 en 5:00 uur, kunnen abonnees van HBO de uitreiking in Nederland live volgen.  HBO zelf heeft dit jaar 17 Golden Globe-nominaties ontvangen voor onder meer Girls, Boardwalk Empire, The Newsroom en Veep. Ook de HBO-films Game Change, Hemingway & Gellhorn en The Girl zijn genomineerd in verschillende categorieën. De Amerikaanse reclame-onderbrekingen worden opgevuld met het logo van de Golden Globe Awards. Ten slotte biedt HBO reclamevrije televisie dus ook tijdens de live-uitzending van de 70ste Golden Globe Awards.

Voor degenen die niet in staat zijn om de 70ste Golden Globe Awards live te volgen, biedt de gemonteerde samenvatting uitkomst. Deze 120 minuten durende, reclamevrije special wordt uitgezonden op dinsdag 15 januari om 20:30 uur op HBO 2; mét Nederlandse ondertiteling. Golden Globe Awards: In de nacht van zondag op maandag 14 januari, tussen 2:00 en 5:00 uur op HBO HD.

Ook E! Entertainment aanwezig
Ook de televisiezender E! Entertainment is aanwezig bij de uitreiking van de Golden Globe Awards. E! Entertainment begin in de nacht van zondag op maandag 14 januari om 0.00 uur met een speciale uitzending van E! Live from the Red Carpet. E! Entertainment wordt via veel digitale televisieaanbieders aangeboden.