Golf: Dutch Open live te volgen via Ziggo Sport

Het golftoernooi Dutch Open 2022 is tot en met zondag live te volgen via Ziggo Sport. Ook is er een speciale radiozender in de lucht om het evenement te volgen.

Bernardus Golf

Het Dutch Open wordt gespeeld op het terrein van Bernardus Golf in Cromvoirt. De 102ste editie van het Dutch Open vindt plaats van tot en met zondag 29 mei. Het Dutch Open is een van de oudste toernooien van de European Tour.

Ziggo Sport

Het toernooi is de komende dagen uitgebreid te volgen via Ziggo Sport en Ziggo Sport Golf. Voor abonnees van kabelaar Ziggo is het toernooi op donderdag en vrijdag een groot deel van de dag te volgen via Ziggo Sport. De zender is zonder meerkosten te zien op kanaal 14. Op zaterdag en zondag is het toernooi te volgen via Ziggo TV. De zender is te vinden in het digitale basispakket op kanaal 13.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers van golf zonder abonnement op Ziggo kunnen het toernooi volgen via Ziggo Sport Golf. De zender is onderdeel van het premium sportpakket Ziggo Sport Totaal. Dit pakket is af te nemen bij alle aanbieders zoals KPN, Online, T-Mobile, Canal Digitaal en Caiway.

Dutch Open Radio

Speciaal voor het Dutch Open 2022 is er een officiële radiozender: de Dutch Open radio, die in Cromvoirt en omgeving te beluisteren is via 106,1 MHz FM en wereldwijd via een livestream. Via de zender is het het hele toernooi integraal te volgen. Er wordt live verslag gedaan vanuit de baan, waarbij je kunt luisteren naar leaderbord updates, interviews en reportages. Iedere toernooidag is de Dutch Open radio van half 10 ’s ochtends tot na binnenkomst van de belangrijkste flights in de lucht.