Golf: Dutch Open live te volgen via Ziggo Sport

Het golftoernooi Dutch Open 2021 is tot en met zondag live te volgen via Ziggo Sport. Ook is er een speciale radiozender in de lucht om het evenement te volgen.

Dutch Open

Het Dutch Open wordt gespeeld op het terrein van Bernardus Golf in Cromvoirt. De 101ste editie van het Dutch Open vindt plaats van 16 tot en met 19 september 2021. Het Dutch Open is een van de oudste toernooien van de European Tour.

Spelers

Ook dit jaar doen er weer veel bekende golfers mee aan het toernooi zoals Thomas Pieters, Matthias Schmid en de Amerikaan Johannes Veerman. Ook doen er veel Nederlandse golfers mee aan het toernooi: Naast Joost Luiten, Darius van Driel, Lars van Meijel, Will Besseling en Daan Huizing zijn ook Ralph Miller en Rowin Caron aan de startlijst toegevoegd.

Ziggo Sport

Het toernooi is de komende dagen uitgebreid te volgen via Ziggo Sport en Ziggo Sport Golf. Voor abonnees van kabelaar Ziggo is het toernooi op donderdag en vrijdag een groot deel van de dag te volgen via Ziggo Sport. De zender is zonder meerkosten te zien op kanaal 14. Op zaterdag en zondag is het toernooi te volgen via Ziggo TV. De zender is te vinden in het digitale basispakket op kanaal 13.

Ziggo Sport Totaal

Liefhebbers van golf zonder abonnement op Ziggo kunnen het toernooi volgen via Ziggo Sport Golf. De zender is onderdeel van het premium sportpakket Ziggo Sport Totaal. Dit pakket is af te nemen bij alle aanbieders zoals KPN, Online, T-Mobile, Canal Digitaal en Caiway.

Dutch Open Radio

Speciaal voor het Dutch Open 2021 is er een officiële radiozender: de Dutch Open radio, die in Cromvoirt en omgeving te beluisteren is via 106,1 MHz FM en wereldwijd via een livestream.
Via de zender is het Dutch Open 2021 het hele toernooi integraal te volgen. Er wordt live verslag gedaan vanuit de baan, waarbij je kunt luisteren naar leaderbord updates, interviews en reportages. Iedere toernooidag is de Dutch Open radio van half 10 ’s ochtends tot na binnenkomst van de belangrijkste flights in de lucht.

Sociale media: