Golf: KLM Open live bij NOS en Sport1

afstandsbedieningHet KLM Open 2013, het grootste golf-toernooi van Nederland, is de komende dagen live te volgen via Sport1 en de NOS.

 

Het KLM Open vindt dit jaar plaats van donderdag 12 tot en met zondag 15 september op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort .Het eerste toernooi , toen nog ‘Dutch Open genaamd, werd gehouden in 1912 op Haagsche Golf & Country Club en het Dutch Open is daarmee een van de oudste toernooien van de Europese Tour. Nederlandse deelnemers zijn onder anderen Joost Luiten, Robert-Jan Derksen, Maarten Lafeber en Floris de Haas. De afgelopen jaren werd het KLM Open gehouden in Hilversum.

NOS
NOS Studio Sport besteedt zowel zaterdag als zondag ruim aandacht aan het KLM Open. Beide dagen begint de uitzending van NOS Studio Sport rond 14.00 uur op Nederland 1.

Sport1
Betaalzender Sport1 is alle dagen (donderdag tot en met zondag) live aanwezig vanuit Zandvoort. Op donderdag en vrijdag begint begint de uitzending rond 14.30 uur. Zaterdag rond 13.00 uur en zondag zelfs rond 12.00 uur. De uitzendingen
zijn te volgen via Sport 1 Golf en gedeeltelijk via Sport 1 Select HD.

Sport1 KLM Open Radio
Bezoekers aan de KLM Open in Zandvoort kunnen de hele dag op de hoogte blijven van alle gebeurtenissen op de baan middels Sport1’s KLM Open Radio. De evenementenzender zendt van donderdag tot en met zondag uit tussen 10.00 – 18.00 uur uit op 107.3 MHz. Bezoekers aan de KLM Open kunnen gratis een radio lenen om te luisteren naar Sport1 Radio.