Golf: KLM Open live op radio en televisie

tvkijkenDit weekeinde vindt in Zandvoort de KLM Open Golf plaats. De KLM Open is onderdeel van de European Golf Tour. De wedstrijden zijn dit weekeinde live te volgen op radio- en televisie.

Sport 1 Golf
Sport1 Golf doet vier dagen verslag van het KLM Open.  Vandaag wordt er vanaf 15:30 uur rechtstreeks uitgezonden op Sport 1 Golf. In het weekend is Sport1 er van begin tot eind bij. Op zaterdag begint de uitzending om 13:00 uur en zondag om 11:30 uur.

NOS
NOS Studio Sport doet net als in voorgaande jaren rechtstreeks verslag van de derde dag en de slotdag van het KLM Open in de reguliere uitzendingen. Op zaterdag wordt er uitgezonden tussen 14-18 uur op NPO 1 en op zondag tussen 13.45 – 18.00 uur op NPO1 in NOS Studio Sport.

Sport 1 KLM Open Radio
Naast een live-verslag op televisie biedt Sport 1 ook een live-verslag via een eigen radiozender: Sport 1 KLM Open Radio. 
Sport1 KLM Open Radio is de officiƫle radiozender van het KLM Open. De zender is elke toernooidag van 10 tot 18 uur in de lucht met verslaggevers in de baan en interviews met spelers en andere prominenten. In Zandvoort en omgeving is Sport1 KLM Open Radio te beluisteren via FM 88.4. Voor wie thuis, op kantoor of onderweg wil meeluisteren, is er een live stream op klmopen.nl