Golf: KLM Open live op televisie, radio en Internet

Tot en met zondag vindt in Spijk het golftoernooi de KLM Open Golf plaats. De wedstrijden zijn live te volgen op radio- en televisie.

European Golf Tour

Het KLM Open is een onderdeel van de European Golf Tour. Bekende golfers als de Nederlander Joost Luiten, Chris Wood, Robert Karlsson, Thongchai Jaidee, Alex Noren, Jamie Donaldson en Victor Dubuisson aan de start van het KLM Open verschijnen. De winnaar van vorig jaar, de Belg Thomas Pieters, moest op het laatste moment afzeggen wegens een ontstoken duim.

Primeur voor “The Dutch”

Het is voor het eerst dat het KLM Open op The Dutch in Spijk wordt gespeeld. De baan in de gemeente Lingewaal was kandidaat voor de organisatie van de Ryder Cup van 2018 en geldt als zeer uitdagend voor golfprofessionals. De stadium course biedt bovendien prachtige plekken voor het publiek.

Ziggo Sport

Sportzender Ziggo Sport besteedt de komende dagen veel aandacht aan het toernooi op televisie. Via de betaalzender Ziggo Sport Golf zijn tot en met zondag livebeelden te zien vanaf de ochtend tot de laatste golfers binnen zijn. Ook de sportzender Ziggo Sport, zonder meerkosten te bekijken door Ziggo-abonnees doet op donderdag, vrijdag en de finaledag zondag liveverslag.

NOS

De slotdag van het grootste internationale golftoernooi in Nederland is zondag vanaf 13.45 uur live op NPO 1 en NOS.nl. Ook op zaterdag komt de KLM Open, vanaf 14.00 uur, uitgebreid in beeld. Verder zijn er samenvattingen in de Sportjournaals, in de uitzendingen van Studio Sport en op NOS.nl.

Ziggo Sport KLM Open Radio

Het KLM Open is vier dagen lang rechtstreeks te volgen via de evenementenzender Ziggo Sport KLM Open Radio. De radiozender is wereldwijd te beluisteren via Internet en in de omgeving van Spijk via 106,7 MHz. De zender is elke toernooidag van half tien ‘s ochtends tot na de binnenkomst van de belangrijkste flights in de lucht.

De presentatie is in handen van John van Vliet, Marcel Mayer, Pieter Landman en Abe-Jan ter Beek. In de studio, in het portiershuisje van The Dutch, ontvangen zij gedurende de dag gasten die betrokken zijn bij het evenement voor interviews en analyses. Via radio’s die te koop zijn bij het evenement kunnen ook bezoekers op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de course.

Social media:

Radioverslaggever voor de Nederlanders op de @klmopen op The Dutch in Spijk #golf #leukejob

A photo posted by Karl Vannieuwkerke (@vannieuwkerke) on

Tags voor dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.